Hallásproblémának indult...

Kedves Ági!
Szeretném visszacsatolásként leírni a vizsgálatod és javaslataid alapján történt változásokat, hiszen neked megerősítés, nekünk áldás.

 

6 éves fiam fülében lévő állandó váladék okozott kiskora óta komoly hallás problémát. Emiatt kivették az orrmanduláját és kétszer mindkét fülébe tubust ültettek altatásos műtéttel. Gyanakodtam, hogy valami féle allergia lehet a háttérben.

 

Miután Téged megtálaltunk, az állapotfelmérés során kiderült hogy többek között a glutén és kazein okozza a problémát. A vizsgálat után kapott homeopátiás cseppeket, és elkezdte a javasolt diétát. Praktikusság miatt (és mert úgy éreztem, nekem is jót tenne) Én is átálltam vele a diétára.

 

Fiamnál a változások:elmúlt a kóros fáradékonysága, kiegyensúlyozottabb, figyelmesebb, összeszedettebb lett. Bőre letisztult, elmúltak a szeme alatti karikák. A fülében még van némi váladék, de minden " szerrel" együtt csökkent, és a hallása javult. Így jelenleg nincs ok újabb fülműtétre!

Folytatjuk a diétát és a kezelést.


Nálam is elvégeztük az állapotfelmérést, és az én eredményeim hasonlóak lettek fiaméihoz. Jellemzően a glutén, a kazein és a marhahús a fő allergének. A diéta és a probiotikum+vitaminok (én nem szedtem még eddig semmilyen más terméket) kiugró szinte hihetetlen hatással jártak. Állandósult kézen levő ekcémám meggyógyult, eltűnt (azóta gumikesztyű nélkül tudok mosogatni! Korábban a folyékony szappan is problémát okozott),a kóros mindennapos kimerült fáradtságérzet elmúlt (nem változtatva a diétán kívül mást életvitelemben!). Az arcom,bőröm letisztult.


Összességében minőségi életet élünk, nyavalyák nélkül!
Hálásan köszönjük! Bár sok ember fordulna kisebb-nagyobb problémáikkal hozzád, a Voll-diagnosztikához és figyelmes, gondos tanácsaidhoz.
Üdvözlettel:
Sz.Klaudia /ügyvéd/

 

 

Címkék: hallásprobléma, figyelemzavar, ételallergia, fáradékonyság, gluténérzékenység

-