"Fogom a kezed" 8 hetes mentorprogram az egészséges hormonjaidért  

 

 

 Előfordult már veled, hogy 

 

  • Irgalmatlanul görcsössé és kiszámíthatatlanná vált a menzeszed? A világot is utáltad és minden programodat lemondtad, csak legyen már vége!
  • Rá se bírsz nézni a tükörre, mert az arcod helyett csak a pattanásaidat látod?
  • Ezerrel számolgatod a kalóriákat, de egy dekát sem bírsz lefaragni a súlyodból?
  • Bármit eszel puffadsz, estére olyan vagy, mint egy durranásra váró lufi?
  • Egész éjszaka álmatlanul forgolódsz és nyúzottan ébredsz?
  • Keresed a szuperfodrászt, aki visszavarázsolja a kikopott dús hajad?
  • Visszatérő női fertőzéseid, vagy a fájdalmas intim együttlét miatt nem tudod magad igazán nőnek érezni?
  • Gyötör a depresszió, a fejfájás vagy a fáradékonyság? Néha olyan ólmos álmosság tör rád, hogy mondat közben elalszol?
  • Hőhullámokkal, hirtelen jelentkező izzadással kűzdessz?
  • Lassan beleöregszel a babavárásba? 

 

Akkor itt az ideje, hogy megnézzük, mit üzennek a hormonjaid!

 

Tudom, Te is belekerültél a mókuskerékbe. Időt, pénzt nem sajnálva járod az orvosokat, de a problémáidra nem kapsz megolást, de még magyarázatot sem.


Mi az általános gyakorlat ezekkel a tünetekkel?

 

Elmész a háziorvoshoz azzal, hogy éjszaka nem tudsz aludni, izzadsz, kalapál a szíved és olyan, mintha a füledben dobolna a véred, esetleg ráfogja a klimaxra, megnyugtat, hogy idővel elmúlik, legfeljebb felír egy Frontint, amiről sose jössz le. Jó esetben elküld egy laborra és 24 órás EKG-re, hogy a keringési rendellenességet kizárják.


Elmész a nőgyógyászhoz a kimaradó, görcsös és bőséges menstruációddal, aki legfeljebb felír egy fogamzásgátlót. Ettől óramű pontos lesz a menstruációd és az arcodról is eltűnnek a pattanások, de felugrálnak a kilók, szorongó és depressziós leszel.


Elmész a bőrgyógyászhoz

   • a pattanásaiddal, ahol felírják a szteroidos krémet, ami átmenetileg segít, de hosszútávon nem lehet alkalmazni,
   • vagy az erős hajhullással. Ugyan javasolnak góckutatást, de nem találnak semmit. Szedj vitaminokat, majd javul...

Megmagyarázhatatlan, hogy mitől hízol, mert már semmit nem eszel. Sejted, hogy valami nem OKÉ, de csak azt kapod, hogy mozogj többet, és egyél kevesebbet.

Készült hasi ultrahang, esetleg meg is tükröztek, de „szerencsére” nem találtak semmilyen eltérést. De akkor mi okozza a puffadásaidat? Mitől görcsölsz?

Ha a labor vizsgálatokon igazolták a pajzsmirigy problémákat, vagy a cukorbontási zavart, azonnal megkaptad a gyógyszert, (esetleg ráállítanak diétára) amitől lehet, hogy a laborértéked szebb lett, de a panaszaid nem javultak. Hajad hullik mint a hó, testsúlyod nem csökken…

Visszatérő női fertőzésedre kapott antibiotikumoktól az emésztésed kipurcant,  - és bár nem gondoltad, hogy lehet még fokozni -  felerősítette a puffadásod... 

 


Rutinmegoldás, szinte mindenhol 

 

Ezekkel a gyors "rutin" megoldásokkal az a legnagyobb probléma, hogy senki nem keresi a háttér okokat.
Ha mégis feltennéd a kérdést, hogy MIÉRT fáj, görcsöl, marad ki, izzadok, nem tudok aludni, hullik a hajam, vagy hízok?

 

Akkor kapod a sablon választ


  • Kevesebbet kellene stresszelni…
  • A családban is biztos volt már…
  • Jöjjön vissza, ha már lefogyott…   

 

remenytelenül-koplalok-330x173.jpg


Aztán telnek-múlnak az évek, Te pedig csendben, vagy már nem is csendben, szenvedsz. 

 

  • Aggódsz, hogy panaszaid komolyabb betegséget rejtenek pl. rákot, cukorbetegséget.
  • Női problémáid miatt nem mersz ismerkedni, félsz az új kapcsolattól. Egyre elszigeteltebbé, magányosabbá válsz.
  • Testsúlyod egyre nő, pedig igazán szinte semmit nem eszel.
  • Álmatlanság gyötör. Reggel fáradtan és nyúzottan ébredsz, és nappal sem lesz jobb.
  • A baráti, családi programok lassan elmaradnak, mert félsz 

   a rosszulléttől, a kiszámíthatatlan menstruációtól, a fájdalmaktól. 

  • Nem tudsz a munkádra koncentrálni, nem tudod a családodat ellátni, úgy érzed már magadból is eleged van…
  • Ahhoz, hogy a napjaidat végig tudd csinálni gyógyszereket kell szedned.
     • Fájdalomcsillapítót,
     • hormonkészítményeket,
     • altatót,
     • szorongás csökkentőt, antidepresszánst stb., ezek összes mellékhatásával. 


De ki szeretne 25-30 évesen, vagy akár még fiatalabb korától élete végéig gyógyszert szedni!? Szeretnéd visszakapni felhőtlen Én-ed?

Szeretnél megszabadulni kinzó problémáidtól, a visszatérő fájdalmaktól? 

 

 Ne törődj bele, hogy mindez családi örökség!

 

  • a pajzsmirigy problémák NEM azért alakulnak ki, mert családi hajlam van rá...
  • az inzulinrezisztencia NEM anyai vagy apai örökség...
  • a görcsös menstruáció NEM azért van, mert a családban mindenkinek fájt a hasa, amikor menstruált… 

 

Ezek mind, mind jelzések. Következmények és nem okok.

Ahhoz, hogy visszaszerezd az irányítást a hormonjaid felett, az első lépés, hogy feltérképezzük mi áll a háttérben.

 

A háttérokok változatosak lehetnek, így a problémát is eszerint érdemes kezelni. 
Hogy mire gondolok?


Olvasd el saját eseteimből mazsolázott tanmeséimet! 

39 éves meddőnek diagnosztizált hölgy, akinek életmódváltás után 9 hónappal gyönyörű babája született.

17 éves korában kezdték a vizsgálatokat a pattanásai és a hajhullása miatt. Akkor a hivatalos orvosi vizsgálatokon nem találtak eltérést. Természetgyógyász kolléganőhöz került, aki ételérzékenységet állapított meg, amit (mivel az orvosi vizsgálat nem erősített meg) nem vettek komolyan.

 

20-22 évesen erős menstruációs görcsei lettek, és a menstruáció többszőr is kimaradt. Ezzel nőgyógyászhoz került, aki akkor már leírta, hogy nagyon sok ciszta van a petefészkében, és tovább küldte inzulinrezisztencia vizsgálatra. A vizsgálat igazolta az inzulinrezisztenciát. Kapott rá gyógyszert, de a panaszai megmaradtak, és  a gyógyszer ellenére folyamatosan hízott .

 

26 éves korára már erős gyomorégése volt, amit eleinte savlekötővel kezeltek, de hiába. Mellette a túlsúlya miatt tovább vizsgálták, ekkor derült ki a pajzsmirigy problémája is.

 

Közben férjhez ment és nagyon szerettek volna gyermeket, de az orvosi diagnózis az lett, hogy a petefészek cisztái miatt esélytelen a várandóság. Kezdjék el az örökbefogadást. 28 éves volt.


Az álladó gyomorégése miatt 30 évesen elkerült egy gyomortükrözésre, ahol a gastroenterológus a patkóbél szöveti képéből egyértelműen igazolta a glutén érzékenységet.

 

Ekkor kezdte el azt a diétát, amit a kolléganő már 17 évesen ajánlott. A diéta megkezdésétől számított 4-5 hónapon belül a gyomorégése elmúlt, a cukorértékei javultak, elhagyhatta mind a pajzsmirigy, mind a cukoranyagcserére kapott gyógyszereit, a cisztái felszívódtak és 6 hónap után mindenki meglepetésére egészséges terhességet állapítottak meg.


A baba megszületett, most 6 éves és egészséges…

26 éves, extrém túlsúlyos hölgyről, aki a vérzés-zavarára kapott fogamzásgátlótól mélyvénás trombózissal került a sürgősségire.

Az ő kálváriája is 17 évesen kezdődött, amikor még csak enyhén molett volt. Hosszan tartó és erős vérzésével keresték fel a nőgyógyászt, aki egyetlen megoldásként fogamzásgátlót írt fel.

 

A menstruációja rendeződött ugyan, nem kellett a görcsöktől szenvedni, de anélkül, hogy az étkezésében bármi változott volna hirtelen felkapott +20 kilót, amit bárhogy is sanyargatta magát, nem tudott leküzdeni. Depressziós lett, migrénes fejfájások gyötörték, erős hajhullása indult, viszont arca kezdett szőrösödni.

 

A további vizsgálatok során fény derült az inzulin rezisztenciájára, és Ő hiába bizonygatta, hogy semmilyen édeset nem eszik, a gunyoros megjegyzés mindig ott volt, hogy le kéne fogyni, és elmúlna minden baja…


Jó vicc! A fogamzásgátló mellett? Ilyen ösztrogén túlsúly ellenére?

És nem sokat váratott magára az ösztrogéndominancia egyik súlyos következménye a mélyvénás trombózis lábszár fájdalommal és nehézlégzéssel. Most élete végéig kell szednie a vérhígítót, és még senki nem vizsgálta meg, hogy miért alakult ki a vérzés-zavara…


Sajnos, ha az ösztrogén túlsúlyt nem rendezzük, sem a túlsúlytól, sem a további hormonproblémától nem fog tudni megszabadulni.

20 éves cérnavékony nagylány, akinek a krónikus alvászavara miatt félbe kellett hagyni az egyetemet.

17 évesen ismertem meg, már akkor pattanásos volt és puffadásokkal küzdött.

Megszállottan szerette az édességet, de ez egy picit sem látszott rajta, és erre büszke is volt.


Bár már ekkor jeleztem, hogy ez jelezheti a cukorproblémát, de mivel az éhomi vércukor értéke rendben volt, nem vette komolyan. 
A pattanásai csak egyre jobban nőttek, a menstruációja iszonyú görcsössé vált, puffadt és időnként napokig tartó hasmenéssel küzdött. Aztán jött az alvászavar, a fáradékonyság, és már a legkisebb stresszterhelésre is összeroppant. Ezzel kezdték el vizsgálni.

 

Ekkor igazolódott a pajzsmirigy alulműködése, amire gyógyszert kapott. Ez a laborértékeket ugyan javította, de az alvás zavara olyan mértéket öltött, hogy ki kellett hagynia napokat a suliból, mert az éjszakai nem alvás miatt konkrétan elaludt órákon.


Mivel az orvosi vizsgálatokkal megtalálták a „bűnöst” tovább nem is vizsgálódtak. A leányzó pedig szenvedett. Féléves vizsgáit már az extrém fáradékonysága miatt nem is tudta letenni.


Ezután beadta a derekát, és elkezdte a javasolt diétákat és étrendkiegészítőket.
Nem csak a laborértékei javultak, hanem a közérzete is. Újra kezdte az egyetemet, eltűntek a pattanásai és a menstruációja sem görcsöl már. A vizsgaidőszaknál meglátjuk a stresszterhelést hogy bírja…

21 éves fiatal lány, akinek a pajzsmirigy autoimmunbetegsége miatt kihullott az összes haja. Azóta paróka hordásra kényszerül.

Nála 12 évesen diagnosztizálták a cöliákiát (glutén allergiát). Amíg otthon lakott és szülei figyeltek a diétára, nem is volt semmi baj, de amikor az egyetemet elkezdte, sajnos nem vette annyira komolyan a diétáját.


A puffadás és a hasi görcsök mellett 1 éven belül csomókban kezdett hullani a haja, komoly menstruációs cikluszavara lett, görcsökkel. Közel 1 évig vizsgálták immunológián, de nem találták az okokat. Így kerültek el hozzám.


A mérés eredménye után javasolt labor vizsgálatok megerősítették a pajzsmirigy autoimmun gyulladást, ami nála hajvesztéshez vezetett. Az ismét bevezetett szigorúan tartott diéta és a további kezeléseknek köszönhetően a ciklusa visszaállt, görcsei elmúltak, az emésztése rendeződött.

Vékony alkatú 30 éves hölgy, akinél a meddőségi vizsgálat során derült fény a pajzsmirigy gyulladására és inzulin problémájára.

Története 4-5 évvel azelőtt indult, amikor állandó torokgyulladása, és hatalmasra megnőtt mandulái miatt kezelték az orr-fül-gégészeten. Erre kapott ugyan antibiotikum kúrát (nem is egyet), de a panaszai vissza-vissza tértek. Ezt követően komoly könyökízületi gyulladása és visszatérő húgyuti gyulladásai alakultak ki. Ezzel keresett meg.


Akkor az állapotfelmérésen felhívtam a figyelmét a mandulában lévő vírusgócra, de mindig csak tüzet oltottunk. Csak az aktuális problémát (könyök, vagy húgyuti gyulladást) kezeltük, és amikor a gyulladások rendeződtek, kifújt a lelkesedése. Az alap okok kezelésére nem került sor.


Aztán beütött a krach. Édesapja elvesztése borzasztóan összetörte, a stressz miatt a cukorháztartása felborult, az immunrendszere hihetetlenül legyengült. A mandulájában gócban lévő vírusok a pajzsmirigyébe költöztek, és ott alattomos gyulladást alakítottak, ki. Ez komolyabb tünetet nem okozott, de krónikussá vált. Elindította a pajzsmirigy alulműködését, ami sajnos gátolta a tervezett baba megtapadását.  

48 éves változó korban lévő hölgy alattomos hízással, vérnyomás problémákkal, elhúzódó durva vérzészavarokkal, emésztési panaszokkal

Mindig is problémája volt a menstruációjával. Görcsös és rendszertelen volt. Emiatt 25 évig fogamzásgátlót szedett, amit nemrég hagyott el a kardiológus javaslatára, mivel a vérnyomása lassan felkúszott és csúnya visszérproblémái alakultak ki. Azóta a menstruációja kiszámíthatatlanná vált, és akár hetekig elhúzódott.

Az utóbbi években azt vette észre, hogy bár az étkezésén nem változtatott, szépen alattomosan kúsztak fel a kilók. Az elmúlt 2 évben 20-25 kilóval lett nehezebb. Egyre több éjszakát töltött ébren, a napjait fáradtan ingerülten töltötte. Sűrűsödött a fejfájása és a hőhullámai, és a súlytöbblet miatt egyre nehezebben mozgott. A nőgyógyász megnyugtatta, hogy ez a klimax. Törődjön bele… (férfi nőgyógyász könnyen beszél). Ha nagyon akar, kaphat hormont, hogy csökkenjenek a panaszok.


Emésztési panaszai lettek. Hol a puffadás, hol a székrekedés, hol a hasmenés kínozta.
Ráadásul a labor vizsgálatok inzulinrezisztenciát mutattak, de a kapott gyógyszertől, és a „160 gr-os” diétától nem lett jobban, és a súlya sem csökkent.


A panaszai akkor kezdtek el rendeződni, amikor sikerült a 25 éven át szedett szintetikus ösztrogéntől megszabadulni, és rendeztük az emésztést. Ennek köszönhetően végre hasznosulni tudtak azok a nyomelemek, vitaminok, amik a hormontermeléshez szükségesek, és visszaállt a női hormonok egyensúlya. Ezt követően elkezdtek lehullani a kilók is. 

   

 

A példákból látható, hogy a hormonproblémák számos okra vezethetők vissza 

 

Mikroba fertőzésekre  

vírusok, baktériumok, amik tartós gyulladást alakítanak ki a környező nyirokcsomókban és ezzel áthangolják a hormontermelő sejtek működését.

 

Káros anyagok felhalmozódására,

amik elfoglalják a hormonkötő receptorokat, gátolják a szükséges vitaminok, nyomelemek, aminosavak kötődését, és ezzel a hormonok előállítását. fluor, króm, bróm, xenoösztrogének, mesterséges adalékok.

 

Tápanyag hiányra, felszívódási zavarokra,

 ami miatt a hormonok előállításához szükséges nyomelemek, vitaminok, aminosavak nem jutnak megfelelő mennyiségben a szervezetbe. 

 

Csökkent májfunkciókra

 A máj komoly szerepet játszik az „elöregedett” hormonok lebontásában, a cukoranyagcserében, egyes inaktív hormonok átalakításában és még számtalan hormonális szabályzást ellátó folyamatban.

 

Hormonokkal szemben kialakult rezisztenciára

 

Fizikai vagy érzelmi traumára 

 

Ugye milyen összetett ez a probléma? Talán ezért is van az, hogy a protokoll szerint adott gyógyszeres kezelés önmagában a betegek legalább felénél nem éri el a célját. 

 

A tapasztalatom az, hogy az akadémikus orvoslásban csak elvétve keresik a hormonműködési zavarok okait.

 

Pedig az okok ismeretében...

 

  • Célzottan lehetne kezelni a hormoneltéréseket legyen az pajzsmirigy alul vagy túlműködése, esetleg a gyulladása, inzulinrezisztencia, vagy női hormonális zavar.
  • Ki lehetne váltani /vagy jelentősen le lehet csökkenteni / a szedett hormonkészítményeket.
  • Meg lehetne gátolni a szövődmények, vagy a társbetegségek kialakulását.
  • Természetes eszközökkel tudnánk elősegíteni a tervezett gyermekvállalást, vagy csökkenthetnénk a hosszú ideje meglévő változókori panaszokat (hőhullámok, hangulat ingadozások stb.)
  • Magyarázatot lehetne találni arra, hogy miért nem csökkennek a panaszok a gyógyszerszedés ellenére sem?  

 


Mit szólnál egy alternatív, oknyomozó megközelítéshez? 

 

Egy olyan megoldáshoz, ahol az orvosi eredmények mellé az alternatív szemlélet társul? 


Ahol a háttér felderítéséhez az orvosi vizsgálati eredmények mellé segítségül hívjuk a biofizikát is, és így biorezonanciás és elektroakupunktúrás műszeres vizsgálat eredményeivel teljesebb képet kapnánk?


Ahol személyre szóló terápiás javaslattal, egyénre tesztelt készítményekkel indulhatnál a gyógyulás felé?

 

Ahol nem protokollban gondolkodunk, hanem csak veled, a Te egyedi problémáiddal foglalkozunk. 

 

Ahol a leletek folyamatos elemzése mellett rugalmasan tudjuk kezelni a változásokat.

 

Ahol biztatást, megértést és támogatást kapsz. 

 

Ahol megtanulod felismerni tested segélykérő jelzéseit.  

 

Mikor érdemes megismerkedned ezzel a programmal?  

 

  • Inzulin rezisztenciád van és a diéta nem segít.
  • Megakadtál a testsúlycsökkentéssel.
  • Női hormonjaid nem találják a helyüket.
  • Az emésztésed nem javul pedig mindent (is) megpróbáltál. 
  • Nálad is diagnosztizálták a pajzsmirigy alul-működést vagy gyulladást.
  • Túl vagy már több terápián, de a tartós eredmény elmaradt.
  • Fiatal vagy még ahhoz, hogy életed végéig gyógyszereken élj.
  • Hiába szeded a gyógyszereket a panaszaid nem csökkentek.
  • Egyedül bizonytalannak érzed magad.
  • Babavállalás előtt álltok.
  • Szükséged lenne még egy kis pluszra, egy szelíden terelő segítő kézre, netán recept ötletekre, vagy egy kis kontrollra.
  • Ha külföldön élsz, csalódtál a kinti ellátásban, de néha azért hazalátogatsz.

 

A programban nem érdemes részt venned, ha  

 

  • Egyedül is boldogulsz.
  • Úgy gondolod, hogy csak a gyógyszerek segítenek.
  • Nem vagy kész a változásra.
  • Nem hiszel az alternatív terápiákban.  

 

Ha azonban úgy érzed jól jönne a segítség, tudj meg többet a program részleteiről: 

 

A "Fogom a kezed" program gyorsabb út a sikerhez mert  

 

  • Részletesen felmérjük a panaszaid okát, okait. El sem tudod képzelni mennyire sokféle és szerteágazó lehet…
   A program elején a hozott leletek átnézése, kiértékelése mellett egy komplex műszeres állapotfelméréssel feltárjuk a betegségek, panaszok hátterében meghúzódó okokat: mikrobák, vegyi anyagok, élelmiszeradalékok, nehézfémek, allergiát kiváltó anyagok, érzelmi terheltség, stressz stb.
   Ezzel lehetővé válik, hogy ne csak a tüneteket kezelgessük, hanem célzottan az okokat számoljuk fel. 

  • Az okok ismeretében, kidolgozunk egy hatékony összetett terápiát. Javaslatot teszek szükséges nyomelemek, vitaminok, enzimek, aminosavak, gyógynövény tartalmú étrendkiegészítők szedésére, diéták bevezetésére, mozgásterápiára stb. Javaslataimat segítek összefésülni a már folyamatban lévő orvosi terápiákkal, hogy ez ne okozzon problémát.

  • Szükség esetén, javaslatot teszek a megerősítő orvosi,- és laborvizsgálatok elvégzésére.

  • A konzultációs visszajelzések, vagy újabb orvosi leletek alapján menet közben tudjuk pontosítani a diétát és a terápiát az aktuális állapotodnak megfelelően. 

  • Nem kell jegyzetelned, átgondolt személyre szabott írásos értékelést kapsz.

  • Otthon is könnyen elkészíthető és sikerrel alkalmazható gyógynövény alapú receptek /gyógyteák, fürdőkúrák, kenőcsök, balzsamok/

  • A terápia 2 hónapos ideje alatt lehetőség van 6 alkalommal 30 perces ingyenes konzultációra. /Tapasztalatom alapján a program első hónapjában heti rendszerességgel kell konzultálnunk, hogy átsegítselek a kezdeti nehézségeken./

  • Ha még kérdésed lenne, további korlátlan konzultációs lehetőségre e-mailben.

  • 2 hónap után egy kontroll vizsgálattal zárjuk a programot, ahol az addigi haladást elemezzük, és megbeszéljük a Hogyan Tovább-okat is.

  • Az állapotfelmérések és a kiegészítő konzultációk során kitüntetett figyelemmel csak a panaszaiddal foglalkozom.
   Tudom rengeteg kérdés merül fel, és számtalan akadályt kell legyőzni a célig. Melletted leszek, kérdezz!  

  • A felmérés része az alapvető élelmiszerekkel szembeni érzékenységi teszt 60 terhelőre, és a Candida gomba esetleges túlszaporodását jelző vizsgálat is. 

 

A műszeres vizsgálat fájdalommentes és hatékony. 


A szervezet teljes keresztmetszetét átvizsgáljuk részben egy biorezonanciás, részben egy elektroakupunktúrás műszer segítségével.  

 

Nézzük röviden mi vár a programban 

 

  • 2 komplex állapotfelmérés a program elején és a végén
  • 6 telefonos vagy online konzultáció 
  • További konzultációs lehetőség emailen 
  • Élelmiszer érzékenységi teszt 60 legfontosabb terhelőre
  • Terápiás javaslat 2 napon belül a honlapon, saját oldaladon
  • A javasolt terápiák kiegészítői, diétás leírások, alkalmazási útmutatók stb.
  • Otthon is elkészíthető gyógynövény alapú receptek /gyógyteák, fürdőkúrák, kenőcsök, balzsamok/   

 

Ha érdekel, milyen tudás birtokában segítek megszabadulni kellemetlen tüneteidtől nézd meg végzettségeimet.  

 

 

Jelentkezés

 

Fogom a kezed program egy előzetes 30 perces, ingyenes konzultációval kezdődik. A konzultáció alkalmával kötelezettségmentesen van lehetőségünk eldönteni, hogy érdemes-e a 8 hetes közös munkának nekivágni.

 

A naptárban ki tudod választani a megfelelő kezdési időpontot. A foglalt időpontról emailen megerősítést küldünk. A telefonszámodat kérlek pontosan add meg, hogy tudjalak hívni!

 

Időpontfoglalás

 

 

Vissza az oldal tetejére

-