Komplex, műszeres állapotfelmérés és életmód tanácsadás

 

allapotfelmeres 350x133.jpg

Hogy már a holnap élhetőbb legyen...


Ha hagyományos orvosi módszerekkel nem találják a panaszaid okát, és elkeserítenek az eredménytelen kivizsgálások.

Ha már nagyon terhes az emésztési zavar, a testsúly pingpong, a görcsös, kiszámíthatatlan menstruáció, a hormonok játéka, az álmatlan éjszakák. 

 

Hasznosabb lenne ha

 

a kiváltó okokat pontosan feltárnánk, személyre szóló terápiát dolgoznánk ki, és rátalálnál végre egészséges önmagadra!

 

Utópisztikusnak tűnik?


Szerintem így kellene működnie az egészségügyi ellátásnak. Hiszen mindannyian mások vagyunk! Más a testfelépítésünk, a korunk, más hatások érnek, más környezetben élünk, akkor miért lenne jó mindenkinek ugyanaz a terápia?

 

Mi szükséges a személyre szóló terápia felépítéséhez?

Olyan gondolkodás, ami ötvözi a hagyományos és az alternatív szemléletet.
Egy modern eszköz, ami feltárja a háttérokokat
Magyarázatok, mert gyógyulni csak úgy lehet, ha érted, mi zajlik a szervezetedben.

Együttműködés, amibe mindenki beleadja a tudását és a lelkesedését a Te javulásod érdekében.  

 

 

További infó

 

 

Nincs kikövezett út, de megfelelő eszközökkel, tudással, tapasztalattal és együttműködéssel jelentősen csökkenthető a panasz és a gyógyulás ideje.

 

Hogy működik a személyre szóló terápia az én praxisomban?

A következő videóban részletesen bemutatom 8 percben.

 

 

 

120 perc csak rólad szól az állapotfelmérésen 

 

Ahol a szervezeted működését egységes egészként, összefüggéseiben vizsgálom. Feltérképezem a háttérben lappangó okokat. El sem tudod képzelni mennyire szerteágazó lehet…

 

Ahol értelmezem a korábbi leleteidet, hozd el magaddal, és szükség esetén, javaslatot teszek a megerősítő orvosi- és laborvizsgálatok elvégzésére.


Ahol felfedhetjük a betegséghajlamokat, vagy a kialakulóban lévő betegségeket még korai stádiumban, vagy akár, még a tünetek megjelenése előtt. Sok páciensem kifejezetten megelőzési célból évente elvégezteti a vizsgálatot.

 

Nézd meg, mi minden terhelheti a szervezetedet! Csak a legfontosabbak...

 

Fertőzések, vagy évek óta a szervezetben megbúvó mikroba gócok, amik az immunsejtek „vigyázó szemei” elöl elbújva, a környező sejtekben újabb és újabb fertőzéseket indíthatnak el. Állandó jelenlétük krónikus megbetegedéshez, vagy akár autoimmun folyamatokhoz is vezethet. (pl. Hashimotho Thyreoditis)

 

Rosszul bontott élelmiszermaradványok (metabolitok), amik a bél nyálkahártyáján irritációt, gyulladást keltve kialakítják a szivárgó bél állapotát, mely további felszívódási zavarokat, emésztési panaszokat okoz. Károsítják a hasznos bélflórát és teret engednek a kórokozó bélbaktériumok elszaporodásának.

Hosszabb távon ezek a metabolitok szerepet játszanak az ekcémás allergiás, asztmás panaszokon kívül a magatartás- és hangulatzavarok, és hormonális egyensúlyi problémák kialakulásában is.  

 

Vegyi anyagok, élelmiszeradalékok, gyógyszermaradványok, mikro-műanyagok amik a nyálkahártyákon irritációt, felmaródásokat okoznak, amivel felszívódási zavarokat is előidézhetnek. Szerepük lehet a hormonegyensúly problémák kialakulásában is.

 

A nehézfémek, némelyike sejtméreg, kicsapja a fehérjéket, vérszegénységet, vérképzési zavarokat alakít ki, blokkolja a sejtműködést, és az ideg-ingerületi kapcsolatokat. Gátolják az immunrendszer működését, hozzájárulnak a migrénes, ekcémás, vagy mozgásszervi betegségek kialakulásához.

 

Memóriazavarok, tanulási nehézségek, magatartás zavarok hátterében is előfordulhatnak. De jelenlétük fokozza a gombás, vagy krónikus vírusfertőzések kialakulását is! 

 

Megváltozott, vagy sérült bélflóra (mikrobiom), aminek köszönhetően számos gyulladásos bélbetegség alakul ki, gyengül az immunvédekezés, felborul a cukorháztartás, vagy akár depresszió, pánikzavar, vagy alvásproblémák is keseríthetik az életünket

Nyomelem, vagy vitaminhiány, amik nélkül a sejtek működése nem lesz megfelelő, a szöveti regeneráció nem tud megtörténni, a hormonok nem termelődnek, az emésztéshez, vagy egyéb szöveti és immunműködéshez szükséges enzimek, koenzimek nem tudnak megfelelően működni

 

Érzelmi terheltség, stressz, ami hosszútávon hormonális és immunzavarok kialakuláshoz vezet. Szinte mindig megtalálható az emésztési és az anyagcserezavarok kialakulásában is. Alig van olyan terület, amire ne hatna ki.

 

Stresszterhelés esetén NEM csak érzelmi stresszről beszélünk! Figyelembe kell venni a sejtek szintjén zajló ún. oxidatív stresszt is! 


Hogy lehet ennyi mindent megtudni egyetlen mérésből?

 

Hihetetlen? Bevallom, nekem is annak tűnt! De, ahogy sorra jöttek a visszaigazolások, hitelessé vált. Hiszen a biorezonanciás állapotfelmérés segítségével a megfelelő tudás és tapasztalat birtokában az egész szervezetre nézve kapunk eredményeket.

 

Ezek gyakran varázslatnak is tűnhetnek, pedig a működés ismételhető fizikai elveken nyugszik. Számtalan korszakalkotó találmánya mellett Nikola Tesla fejlesztett és sikerrel alkalmazott ilyen elven működö készüléket, több mint 100 évvel ezelőtt. 


Mutatok néhány esetet! 

Nézz meg néhány véleményt is!


 

batta-agnaes-kep-2.jpg

 

Batta Ágnes vagyok. 2 egészségügyi diploma birtokában 14 éve dolgozom alternatív gyógyászként.

 

Több ezer ember fordult meg a rendelőben. Minden eset egyedi és tanulságos volt. Minden eset újra és újra megerősítette a hitvallásomat:

 

1, Nem hiszek a protokollokban. Lehetnek ugyan hasonlóak a tünetek, de legtöbbször mások a kiváltó okok, hisz mások az életkörülmények, az egyéni adottságok, a napi rutin stb. Akkor miért is kellene a terápiát ugyanabba a protokollba beleszuszakolni? 


2, Az emberi test egységes egészként működik. Ha bármilyen károsító tényező éri, legyen ez egy kórokozó vírus, baktérium, vegyi anyag, ételadalék, vagy sérülés, az az egész szervezet működésére kihat és nem csak egy-egy területen fog működési zavart okozni! Emiatt soha nem volt szimpatikus, hogy az embereket úgy kezeljük, mintha különálló részekből állnának. 

 

3, Minden esetben meg kell találni a panaszok háttérokát. Amíg ezt nem tártuk fel, a tünetek újra és újra meg fognak jelenni. 

 

Ha érdekel, milyen tudás birtokában segítek megszabadulni kellemetlen tüneteidtől nézd meg végzettségeimet. 


Az állapotfelmérés fájdalommentes és részletes információt nyújt


  • Az emésztési folyamatokról, az emésztőenzimek termelődéséről, tápanyag felszívódásról, az anyagcserefolyamatokról
  • A nyomelem és vitaminellátottságról
  • Az ételekkel szembeni érzékenységről
  • Az immun- és idegrendszer, a hormonális rendszer a keringési rendszer, valamint a belső szerveink (tüdő, máj vese, vastag- és vékonybél, húgyhólyag, lép, hasnyálmirigy, bőr, ízületek stb.) állapotáról, a kötőszövetek terheltségéről

 

Az állapotfelmérés kiemelt része

 

  • A vegyi anyag és nehézfém terheltség felmérése
  • A mikrobiom állapotának és megbúvó mikrobagócok felmérése
  • Az  ételérzékenységi vizsgálat 60 legfontosabb terhelőre
  • A Candida gomba túlszaporodását jelző vizsgálat
  • Leletek átbeszélése, értelmezése
  • Diétás segítség
  • Életmódtanácsadás
  • Részletes, érthető magyarázat és írásos értékelés, személyre szabott terápiás javaslattal

 

További bónuszok az állapofelmérés után

 

Terápiás illóolaj készítmény, mellyel az esetek többségében azonnali hatás érhető el.

Honlapon, csak páciensek részére elérhető, gyógyulást segítő letölthető tartalmak. 

Az állapotfelmérés során javasolt kiegészítő laborvizsgálatok eredményének átbeszélése, értelmezése, egy hónapon belül.

Rendkívül kedvező ár egy éven belüli ismétlő vizsgálat esetén.

 

Érdemes keresned, ha   

Inzulin rezisztenciád van és a diéta nem segített

Megakadtál a testsúlycsökkentéssel

Hormonjaid széthullani látszanak

Az emésztésed nem javul pedig mindent (is) megpróbáltál 

Nálad is diagnosztizálták a pajzsmirigy alul-működést vagy gyulladást

Hiába szeded a gyógyszereket, panaszaid nem csökkennek

Babavállalás előtt álltok

Ha külföldön élsz, csalódtál a kinti ellátásban, de néha hazalátogatsz 


Nem érdemes keresned, ha   

Egyedül is boldogulsz

Úgy gondolod, hogy panaszaidon kizárólag gyógyszerek segíthetnek

Nem hiszel az alternatív terápiákban 

Csak keseregni akarsz, de változtatni nem


Nézd meg milyen további vizsgálatokat spórolhatsz meg, hiszen az állapotfelmérés eleve tartalmazza!

 

Biorezonanciás kezelések (15.000 Ft/alkalom)
Időt, pénzt spórolhatsz meg azzal, hogy NEM kell hetenként kezelésekre járnod. Ha visszatérnének a panaszaid, már tudni fogod, merre indulj, hogy ismét javuljon az állapotod.

 

Dietetikai tanácsadás / Ételérzékenységi vizsgálat (20.000 Ft)
Az értékelésben külön kitérek az étkezési tanácsokra. Megtudhatod, milyen ételféléket zárj ki az étkezésedből átmenetileg, vagy végleg, ha az emésztésedet rendbe szeretnéd tenni. És ami a legfontosabb, nem csak nem csak tiltó listát kapsz, hanem praktikus ötleteket is a továbblépéshez.

 

Mikrobiom vizsgálat (150.000 Ft)

A hivatalos genetikai vizsgálat ugyan jóval részletesebb eredményt ad, de az eredmények még nem adnak megoldást. Javaslatért egy jól felkészült terapeutához kell fordulnod.

Mi egy átfogó képet mutatunk a mikrobiomod állapotáról. Megtudhatod milyen jótékony baktérium törzsek szükségesek a bélflóra egyensúlyának helyreállításához. Az írásos értékelésből az is kiderül, hogyan tudod pótolni táplálkozással, vagy ha szükséges étrendkiegészítőkkel.

 

Nehézfém terheltség

Átfogó képet kapsz arról, milyen nehézfémek kerülhettek a szervezetedbe, és azok mely szerveid működését blokkolhatják. 

Ezek kivezetéséhez is kapsz javaslatot, a szervezeted felkészítése után. 

 

 

Az állapotfelmérés előzetes bejelentkezés alapján történik. 

 

Az aktuális díjakat itt találod>>


Fizetési lehetőség
Bankkártyával, SZÉP kártyával,

Egészségpénztár részére számlát állítunk ki.Infó és bejelentkezésKattintás után egy tájékoztató oldalra kerülsz, ahol a legfontosabb információkat foglaltuk össze. A bejelentkezés csak telefonon lehetséges, de az oldalon kérhető visszahívás is. 

 

 Gyakran felmerül az alternatív kezeléssel kapcsolatban


Már mindenben csalódtam, itt sem jutok semmire

A gyógyulás sajnos több tényezőtől függ. Én tudom adni a szaktudásomat, a tapasztalatomat és a lelkesedésemet. 
Megmutatom az utat, segítek az úton maradni, de sajnos nem tudok helyetted meggyógyulni. 
Kellesz hozzá TE is! 

A könnyebb gyógyulás érdekében rávilágítok a háttérben lévő okokra és javaslok terápiát, amit írásban is megkapsz. Ennek összeállításánál minden esetben figyelembe vesszük a már zajló orvosi terápiádat is! Ebben két egészségügyi diplomám és számos szakvizsgám segít. Ha szükséges, további célzott orvosi vagy laborvizsgálatot is javaslok. Így nem tévedsz el, az egészségügy útvesztőiben.

 

Ha érdekel, milyen tudás birtokában segítek megszabadulni kellemetlen tüneteidtől nézd meg végzettségeimet.

 

Több száz gyógyult, visszajáró páciensem van. Néhány véleményt itt találsz.

 

Biztosan itt is rám sóznak egy csomó drága terméket, és nincs lehetőségem tájékozódni

A rendelőben termékeket alig tartok, alapvetően a gyógyítással foglalkozom. A 2 órás vizsgálat után emailben kapsz egy átgondolt, személyre szabott terápiás javaslatot, amiben valóban szerepelnek a gyógyulás sikere érdekében terápiás termékek: terápiás olajesszenciák, gyógynövény alapú, vagy vitamin-, és nyomelem tartalmú étrendkiegészítők. Emellett javaslok diétát, fürdőkúrát, mozgásterápát. 

Az értékelésben kitérek a javasolt termékek alkalmazására és beszerzési lehetőségére is. Az értékelés elolvasása után, kifejezett kérésedre, néhány termék utólagos beszerzésében azonban tudok segíteni.

 

  


Facebook csoportomban segítek megérteni, mi zajlik a szervezetedben, mi vezet egyes betegségek kialakulásához és mit tehetünk a megelőzésükért. Legfőbb célom, hogy felismerd: Az egészséged a saját kezedben van! A legfontosabb, hogy Te magad tegyél érte!

 

FB csatlakozás

 

Vissza az oldal tetejére

-