Pácienseink mondták

M. Mária

 

2015 év elején pajzsmirigy alul-működést állapítottak meg nálam. A szokásos gyógymód (diéta, mozgás, gyógyszer) nem hozta meg a várt eredményt, sőt rosszabb lett az állapotom, a  kapott gyógyszerektől nagyon rosszul éreztem magam és igyekeztem másik utat találni a gyógyulás felé.

 

Egy kedves kolléganőm ajánlotta nekem Ágit, és én szerencsére megfogadtam a tanácsot. Az év végén kaptam Tőle időpontot, ahol a Voll-féle méréssel kiderült, hogy glutén-érzékeny vagyok.

 

Ági által előírt protokollt szigorúan betartva, teljes életmódváltással, ma már elmondhatom, hogy a pajzsmirigy problémám teljesen rendeződött, ami azért is nagy szó, mert bármilyen fórumon kutakodtam az alulműködésre kizárólag gyógyszeres megoldást kínáltak.

 

Ezúton is szeretnék köszönetet mondani Áginak, aki lelkiismeretes munkájával végig segítette utamat. 

M. Mária


 

Süttő-Nagy Nikolett

 

5 éve orrspré függő voltam és végre le tudtam tenni, nekem ez egy csoda! Hatalmas teher volt ez már nekem, anyagilag is és egészségileg is.

Plusz tele vagyok energiával, nagyon hatásosak azok a dolgok amiket Ági javasol a problémákra. Gyerekkoromban nem volt annyi energiám mint most, hihetetlen!! 

 

Mindenkinek tiszta szívből ajánlom!
Profizmus és kedvesség, ennyit még sehol sem foglalkoztak velem! 
Innen is Köszönöm! :)


 


 

Sz.Klaudia /ügyvéd/

 

Kedves Ági!
Szeretném visszacsatolásként leírni a vizsgálatod és javaslataid alapján történt változásokat, hiszen neked megerősítés, nekünk áldás.

 

6 éves fiam fülében lévő állandó váladék okozott kiskora óta komoly hallás problémát. Emiatt kivették az orrmanduláját és kétszer mindkét fülébe tubust ültettek altatásos műtéttel. Gyanakodtam, hogy valami féle allergia lehet a háttérben.

 

Miután Téged megtálaltunk, az állapotfelmérés során kiderült hogy többek között a glutén és kazein okozza a problémát. A vizsgálat után kapott homeopátiás cseppeket, és elkezdte a javasolt diétát. Praktikusság miatt (és mert úgy éreztem, nekem is jót tenne) Én is átálltam vele a diétára.

 

Fiamnál a változások:elmúlt a kóros fáradékonysága, kiegyensúlyozottabb, figyelmesebb, összeszedettebb lett. Bőre letisztult, elmúltak a szeme alatti karikák. A fülében még van némi váladék, de minden " szerrel" együtt csökkent, és a hallása javult. Így jelenleg nincs ok újabb fülműtétre!

Folytatjuk a diétát és a kezelést.


Nálam is elvégeztük az állapotfelmérést, és az én eredményeim hasonlóak lettek fiaméihoz. Jellemzően a glutén, a kazein és a marhahús a fő allergének. A diéta és a probiotikum+vitaminok (én nem szedtem még eddig semmilyen más terméket) kiugró szinte hihetetlen hatással jártak. Állandósult kézen levő ekcémám meggyógyult, eltűnt (azóta gumikesztyű nélkül tudok mosogatni! Korábban a folyékony szappan is problémát okozott),a kóros mindennapos kimerült fáradtságérzet elmúlt (nem változtatva a diétán kívül mást életvitelemben!). Az arcom,bőröm letisztult.


Összességében minőségi életet élünk, nyavalyák nélkül!
Hálásan köszönjük! Bár sok ember fordulna kisebb-nagyobb problémáikkal hozzád, a Voll-diagnosztikához és figyelmes, gondos tanácsaidhoz. 
Üdvözlettel:
Sz.Klaudia /ügyvéd/


 

 

Vissza az oldal tetejére

Csatlakozz hozzánk!

 

Az évszakhoz kötődő betegségekről, fertőzésekről és a természetes megelőzésről, gyógyításról is tájékozódhatsz.