Alternatív gyógyászati módszereink

 

akupresszura.jpg

Akupresszúra

A Hagyományos Kínai Gyógyászat egyik legismertebb és legősibb ága, amivel a betegségeket nem csak gyógyíthatjuk, hanem meg is előzhetjük. Kiválóan alkalmazhatjuk a emésztőszervi problémák, légzőszervi panaszok, elhízás, mozgásszervi problémák, visszatérő fejfájás, alvásprobléma, stressz, húgyhólyaggyulladás, vagy női- férfi betegségek esetén. Többett itt olvashatsz az akupresszúráról.

 


Fülakupunktúra

A fül akupunktúra mind a kínai, mind az európai gyógyításnak kiemelt része. A fülben lévő pontok stimulálásával a különböző szervek működésére tudunk hatni. Ennek eredményeként fokozódik a méreganyagok kiválasztása, csökkennek a fájdalmak és gyulladások. Többett itt olvashatsz a fülakupunktúráról.

  


candida.jpgCandida szűrés

Rendelőmben sokan fordulnak meg kellemetlen hasi panaszokkal, amit gyakorta kísérnek húgyúti panaszok, fáradékonyság, migrén, labilis kedélyállapot, makacs prosztata gyulladás, visszatérő gombás fertőzés, bőrtünetek, vagy akár magatartási zavarok… Ezeknek a változatos tüneteknek a hátterében gyakran találhatjuk  meg a Candida túlszaporodást…Többett itt olvashatsz a Candida szűrésről.

 

 

hormonegyensuly.jpgHormonegyensúly természetes módon

A hormonális egyensúly megbomlása nem csak a hölgyeket érintő probléma. A nyomában kialakuló tünetek rendkívül változatos formában jelennek meg. A panaszok kialakulásáért okolhatjuk a pajzsmirigy hormonokat, a nemi hormonokat, vagy a gyulladás és stressz kezelésért felelős hormonok működési zavarát…. Többett itt olvashatsz a módszerről.

 

 

furdokura.jpgHázi fürdőterápia

Az ókori civilizációk orvosai hamar felismerték a fürdőkúra előnyeit. Fürdőket alapítottak, ahol olajos masszázsokkal, vízi tornákkal, illóolajos sókkal és gyógynövényes fürdőkkel kezeltek számos betegséget. Minket az is érdekel, hogyan tudjuk a fürdőket az otthonunkba varázsolni, és milyen betegségek kezelésénél lehet a segítségünkre.

Házi kezelésekről, praktikákról fürdősókról, fürdőolajakról hamarosan írok itt neked.

 

Módszereinkhez letölthető segítségek


 

 

Vissza az oldal tetejére

-